Pestrá a chutná večeře pro malé i velké na kovbojský způsob.
Hodnocení
0.0
/ 5 (0x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
směs
4 stroužky
česnek
1 lžička
sůl
1 ks
vejce
2 hrnky
strouhanka
2 lžíce
majoránka
1 špetka
pepř
500 g
mleté maso
podle potřeby
olej na smažení
Postup přípravy
Směs mletého masa ochutíme stejně jako při přípravě karbanátků nebo domácí sekané - sůl, pepř, strouhanka, majoránka, česnek, vejce.
Ze směsi tvoříme placičky, které obalujeme ve strouhance a smažíme na pánvi dozlatova.
Masové placičky podáváme s bramborovou kaší s mrkví nebo hráškem, nebo šťouchanými bramborami s máslem a cibulí. Pro barvu přidáme fazole v tomatě a pro vitamíny zeleninový salát jako oblohu.