Budete je milovat! TOP 8 receptů na české omáčky

Budete je milovat! TOP 8 receptů na české omáčky

Co vás jako první napadne, když se řekne typicky české jídlo? Přece omáčka! Tradiční českou kuchyni si bez omáček nedokážeme představit - koprová, svíčková, rajská, ale hlavně kvalitně připravený guláš! Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty našich čtenářů.

36852×

Svíčková na smetaně po našem
(doba přípravy 2 h 40 min )

Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka
(doba přípravy 1 h 30 min )

Rajská omáčka s koulemi od babičky
(doba přípravy 45 min )

Jemná koprová omáčka
(doba přípravy 45 min )

Luxusní koprová omáčka
(doba přípravy 45 min )

Hovězí guláš podle Richarda Nováka
(doba přípravy 2 h 30 min )

Skvělé kuře na paprice
(doba přípravy 1 h 15 min )

Špikovaná kančí kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem
(doba přípravy )


Foto: Shutterstock.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena