4 lžíce | máslo | |
2 lžíce | hladká mouka | |
0.8 l | zeleninový vývar | |
1 kelímek | smetana ke šlehání (33%) | |
1 ks | cibule šalotka | |
2-3 stroužky | česnek | |
1 miska | čerstvé hřiby | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
kmín | ||
jablečný ocet | ||
čerstvě mletý pepř |
Budete je milovat! TOP 8 receptů na české omáčky
Co vás jako první napadne, když se řekne typicky české jídlo? Přece omáčka! Tradiční českou kuchyni si bez omáček nedokážeme představit - koprová, svíčková, rajská, ale hlavně kvalitně připravený guláš! Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty našich čtenářů.
Knedlíky Češi milují: Recepty, které si najdou místo ve vaší kuchařce
Karlovarský, vídeňský, bramborový nebo klasický kynutý knedlík? Který na vašem talíři vítězí? Připravili jsme pro vás výběr nejoblíbenějších přílohových knedlíků, které k pečené huse nebo kachničce nemohou chybět.
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena