Brambory, jak klasická a levná surovina, ale s tolika možnými úpravami. Samozřejmě je možné brambory jednoduše uvařit a podávat, ale existují mnohem nápaditější úpravy této po celém světě oblíbené zeleniny. Zkoušeli jste brambory naplnit a usmažit? Slyšeli jste o bramborovém závinu naslano? Máte rádi opékanou bramborovou kaši? Pokud vám tyto recepty nic neříkají, pojďme se na ně společně podívat.
(doba přípravy 90 min)
Zapékané brambory s domácí klobáskou
(doba přípravy 35 min)
(doba přípravy 120 min)
Gratinované brambory s česnekem a tymiánem
(doba přípravy 60 min)
(doba přípravy 60 min)
(doba přípravy 90 min)
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 60 min)
Bramborový závin se špenátem a vinnou klobásou
(doba přípravy 90 min)
Opékaná bramborová kaše se sýrem
(doba přípravy 60 min)
Ravioli plněné houbami a brambory
(doba přípravy 60 min)
(doba přípravy 150 min)
Úvodní foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni