Recept na domácí závin z bramborového těsta, plněný špenátem a opečenou vinnou klobásou. Pokrm můžeme podávat se zeleninou jako teplý předkrm nebo s bramborovým pyré jako hlavní chod.
400 g | vinná klobása |
náplň | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
3 lžíce | zakysaná smetana |
300 g | špenát listový |
podle potřeby | |
olej | |
máslo | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
těsto | |
2 ks | vejce |
2 lžíce | solamyl |
150 g | hrubá mouka |
700 g | brambory vařené ve slupce |
100 g | dětská krupička |
na potření | |
1 ks | vejce |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena