Recept na domácí závin z bramborového těsta, plněný špenátem a opečenou vinnou klobásou. Pokrm můžeme podávat se zeleninou jako teplý předkrm nebo s bramborovým pyré jako hlavní chod.
400 g | vinná klobása |
náplň | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
3 lžíce | zakysaná smetana |
300 g | listový špenát |
podle potřeby | |
olej | |
máslo | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
těsto | |
2 ks | vejce |
2 lžíce | solamyl |
150 g | hrubá mouka |
700 g | brambory vařené ve slupce |
100 g | dětská krupička |
na potření | |
1 ks | vejce |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.