Bramborový salát s uzeninou

Bramborový salát pro slavnostní příležitosti, který ocení každý váš host. Tento salát je určen hlavně masožravým členům naší společnosti.


4.890x
60 min
6×

Postup přípravy

Ve vánoční ráno si uvaříme brambory ve slupce, vejce natvrdo a obojí necháme vychladnout. Po vychladnutí brambory a vejce oloupeme, nakrájíme na větší kostičky a vložíme do mísy.

K bramborám a vejcím přidáme scezenou sterilovanou směs na salát a na kostky nakrájenou uzeninu. vložíme nadrobno nasekanou cibuli a petrželku, podle chuti osolíme, opepříme a zakápneme worcestrovou omáčkou a lžící hořčice. Do bramborového salátu s uzeninou přidáme majonézu či jogurt, případně kombinaci obou těchto ingrediencí, salát opatrně promícháme. Pokud je salát dostatečně ochucený, dáme ho do lednice odležet.

K dokonalosti štědrovečerní večeře už zbývá jen osmažit kapra, přidat jej na talíř k bramborovému salátu s uzeninou a podávat.

Další recepty na bramborový salát najdete zde


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový salát s uzeninou

Zpět na recept