Lahodná klasika na vánoční stůl.
salát | |
---|---|
1 kg | brambory |
3 ks | mrkev |
1 ks | celer |
2 ks | cibule |
1 sklenice | okurky sterilované |
0.5 balíčku | hrášek mražený |
podle chuti | |
3 lžíce | hořčice |
2 lžičky | sůl |
2 špetky | pepř mletý |
podle potřeby | |
1 sklenice | majonéza |
Brambory uvařené ve slupce necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme uvařený a nakrájený celer a mrkev, nasekanou cibuli, nakládané okurky, hořčici, sůl, pepř, majonézu a nakonec čerstvý nebo mražený hrášek. Dobře promícháme a necháme v míse uležet do druhého dne.
Bramborový salát podáváme s porcí smaženého kapra, salát i rybu pokapeme citronem.
(doba přípravy 60 min)
autor Veronika
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.