Řadit podle
Filtrovat
5.0 4x
Snadný recept na kulaté žemlové knedlíky s tyrolskou slaninou a bez přidání mouky, který pochází z rakouské kuchyně. Výborná příloha k pečeným masům nebo omáčkám.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 1x
Recept na jednoduché a velmi chutné domácí knedlíky.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.8 16x
Domácí je domácí. Recept po babičce.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.7 93x
Říká se jim také klouzáky, bosáky nebo modráky.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 18 lidí
4.6 9x
Bramborový knedlík upečený v troubě. Recept na trochu jinak připravenou přílohu.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 420x
Velice rychlý recept na výtečnou hrachovou kaši ze žlutého půleného hrachu. Česká klasika, která zasytí celou rodinu. A bonusem navíc je, že je to opravdu levná záležitost.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 59 lidí
4.5 208x
Recept na jednoduchý karlovarský knedlík z bílého pečiva.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 23 lidí
4.5 94x
Recept na pravý vídeňský knedlík, který je dokonalou přílohou k mnoha lahodným pokrmům.
ČÍST VÍCE90min | Přílohy | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.6 360x
Základ židovského jídla. "Nákyp" z hrachu, krup a koření. Můžeme použít i fazole nebo jiné luštěniny.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty ze židovské kuchyně kuchyně | vařilo 15 lidí
3.6 201x
Přírodní bílé zelí dušené je vhodnou přílohou k masům, nebo jako samostatný pokrm s bramborem či knedlíkem, vhodný pro vegetariány.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 21 lidí
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena