Řadit podle
Filtrovat
5.0 1x
Rychlý recept na chutnou polévku z rajského protlaku, kterou zvládne každý.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 9x
Jednoduchý recept na chutnou úpravu čočky, která spolu s uzeninou, smaženým vejcem a chlebem vytvoří dobrý oběd nebo večeři.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 16x
Jednoduchý, levný a chutný guláš z brambor a silných párků. Recept zvládne každý.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 31x
Velice chutná a jednoduchá úprava králíka. Stejným způsobem můžeme upravit i kuře.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.3 6x
Recept na domácí přípravu kysaného zelí - jemně kořeněné, lahodné chuti a vhodné k přímé konzumaci, do různých jídel nebo po tepelné úpravě jako příloha k masitým pokrmům.
ČÍST VÍCE120min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 28x
Jednoduchý recept na domácí protlak z rajčat, který použijeme do různých pokrmů.
ČÍST VÍCE60min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 15x
Klasická houbová omáčka z bílých hub, vhodná zejména k večeři.
ČÍST VÍCE45min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 10x
Recept na zavaření červené řepy ve sladkokyselém nálevu. Výsledkem je řepa lahodné chuti, vhodná jako příloha k zapékaným pokrmům, do obloh k masitým jídlům a jako doplněk či alternativa k sladkokyselým okurkám.
ČÍST VÍCE120min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 10x
Základní recept na bramborovou kaši vhodnou jako příloha například k dušeným masům, smaženým rybám apod.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.2 5x
Základní recept pro přípravu rýže. Rýže je vhodná jako příloha k dušeným masům a některým gulášům.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.1 25x
Tvarohový koláč kypřený droždím a práškem do pečiva. Místo tvarohové náplně lze použít i ovoce.
ČÍST VÍCE60min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Recept na chuťově vyváženou bábovku z práškového těsta. Je vhodná jako moučník ke kávě, vínu apod.
ČÍST VÍCE90min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Recept na trochu jinak okořeněné karbenátky jemné chuti, které chutnají zvláště dětem a těm, kteří nemají rádi česnek.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.7 18x
Vydatná polévka z fazolí, uzeniny a zeleniny, která může sloužit i jako lehčí oběd nebo večeře. Polévka je pikantní.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.7 3x
Úprava hovězího masa na paprice se smetanovou omáčkou, sušenými houbami a okurkami zajímavé chuti. Vyzkoušejte výborný recept!
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 12x
Recept pro úpravu zejména raného zelí, jak se připravuje v Čechách jakožto příloha k vepřové pečeni s houskovými knedlíky.
ČÍST VÍCE120min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 10x
Základní recept pro přípravu kyselého zelí jakožto přílohy, která se hodí zejména k pečenému vepřovému masu, sekané či pečené jitrnici.
ČÍST VÍCE150min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 8x
Recept na chutnou a jednoduchou houbovou polévku, která se vaří v Hranicích na Moravě a blízkém okolí. Polévka, která v maximální míře zachovává aroma a chuť použitých hub.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 6x
Zelí z kedluben vhodné jako příloha k vepřové pečeni.
ČÍST VÍCE90min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 4x
Takto se připravuje zelí na Moravě a obdobně jako v Čechách se podává s houskovými knedlíky a vepřovými výpečky (moravskými vrabci). Recept je vhodný pro přípravu pozdního zelí.
ČÍST VÍCE120min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena