autor Poutník
Řadit podle
Filtrovat
4.6 101x
Výborné a finančně nenáročné jídlo. Je to opravdová pochoutka.
45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 16 lidí
4.6 45x
Hovězí roštěná dušená na pórku a červené paprice, lehce ochucená česnekem a sardelkou. Podáváme podle chuti s vařeným bramborem, kroketami, těstovinami nebo rýží.
45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 13x
V pekáčku dušené porce králíka se žampiony a smetanou.
75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Králíka s výbornou šťávou podáváme s bramborovou kaší.
90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 50x
Špekáčky nakládáme do láhve a prokládáme vrstvou kyselého zelí.
30min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 37x
Recept na chuťově výbornou vepřovou kotletu. Rychlý oběd, klidně i sváteční.
25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 676x
Vynikající tvarohový moučník, po kterém se vždy jen zapráší.
60min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 64 lidí
4.5 13x
Bramborový koláč s chutí rozmarýnu a česneku podáváme k nejrůznějším masům, ale i samostatně s čerstvou zeleninou.
90min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.5 126x
Je to smažený plněný sýr, ale s malým obsahem tuku a bez smažení.
30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 27x
Králík nemusí být pouze pečený a doplněný tučným bůčkem a kyselým zelím. Vhodný je i pro přípravu guláše.
90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 68x
Jednoduchá zelňačka s paprikou pro ty, kteří nemají rádi v polévce smetanu.
30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
4.5 18x
Recept na rychlou pomazánku.
20min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 10x
Recept na zapečeného kapra. Zkoušeli jsme i z rybího filé a taky dobré.
60min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 23x
Hovězí s mrkví - pokrm podávaný s bramborem či rýží jako hlavní chod. U nás doma velmi oblíbený.
60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 116x
Výborná osvěžující limonáda nebo sirup.
30min | Nápoje | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.4 523x
Recept na rychlou a moc dobrou křenovku.
30min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 66 lidí
4.4 14x
Kapr vařený na modro se zeleninovou omáčkou a smetanovým křenem.
45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 450x
Jemný karlovarký knedlík vařený v ubrousku je velmi chutnou přílohou k pečeným masům, zejména drůbeži. Můžeme ho však podávat pouze se špenátem nebo dušeným zelím.
45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 37 lidí
4.4 286x
Chutná stejně jako oblíbená majonéza Hellmanns.
20min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 58 lidí
4.4 16x
Dušené uzené maso na zelí.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena