Králík v cibuli

Králíka s výbornou šťávou podáváme s bramborovou kaší.


4.613x
90 min
1×

Ingredience

sůl
4 kscibule
sádlo
mletý pepř
4 kskráličí stehno

Postup přípravy

Velké cibule očistíme a nakrájíme na kolečka. Králičí stehna vykostíme a uděláme z nich pěkné plátky. Na dno pekáče dáme plátky sádla a na ně vrstvu cibule, na to položíme osolené a opepřené plátky a zasypeme opět hojně cibulí. Králíka v cibuli podlijeme vodou, přiklopíme poklicí a pečeme do změknutí. Ke konci pečeme králíka bez pokličky, aby maso získalo pěknou barvičku. Během pečení kontrolujeme, aby se šťáva nevypekla a maso se nespálilo. Čas na přípravu a pečení je orientační. Králíka v cibuli podáváme s bramborovou kaší nebo jinak upravenými brambory a přeléváme vypečenou šťávou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík v cibuli

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena