Uzené na kysaném zelí

Dušené uzené maso na zelí.


4.416x
60 min
3×

Ingredience

2 lžíceolej
500 mlvývar z masoxu
2 ksšalotka
3 lístkybobkový list
1 kszelená paprika
600 guzené maso
4 lžíceostrý kečup
200 gkysané zelí
5 kuličekcelý bílý pepř

podle chuti

sůl
drcený pepř

Postup přípravy

Uzené maso nakrájíme na větší kostky a opečeme ho na rozpáleném oleji. Šalotku nakrájíme nadrobno a přidáme ji k masu. Mírně osolíme, opepříme a necháme cibulku osmahnout. Přilijeme vývar i kečup a přidáme bobkový list a celý pepř. Pod pokličkou dusíme asi 20 minut. Potom k masu přidáme na proužky nakrájenou papriku a kysané zelí. Necháme dusit ještě zhruba 20 minut. Pokrm na kysaném zelí podáváme s vařenými brambory promíchanými s krájenou pažitkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Uzené na kysaném zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena