Řadit podle
Filtrovat
4.4 14x
Domácí jemně pálivé chutney z manga je výborným doplňkem k pečenému masu a minutkám. Výborně se hodí jako chuťovka k sýrům a přídavek k indickým pokrmům.
ČÍST VÍCE120min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 29x
Velice delikatesní netradiční pokrm, který je podáván v luxusních restauracích.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.4 450x
Jemný karlovarký knedlík vařený v ubrousku je velmi chutnou přílohou k pečeným masům, zejména drůbeži. Můžeme ho však podávat pouze se špenátem nebo dušeným zelím.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 37 lidí
4.3 12x
Recept na moc dobrou náplň do štrúdlu. Osobně ji používám raději do taženého těsta, ale babička ji vždy dávala do štrúdlu z těsta kynutého.
ČÍST VÍCE25min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 6x
Opečené telecí maso s tvarohovými dipy dvou chutí.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 19x
Kuře sypané pepřem a marinované v medu.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.2 14x
Recept z nových brambor, které ochutíme cibulkou předsmaženou na olivovém oleji nebo másle.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 10x
Chutné jídlo vhodné i na slavnostní tabuli.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z čínské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 10x
Nadívaný pečený bůček podávaný s bramborovým knedlíkem. Recept našeho strýce.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně |
4.2 17x
Dobrota našich babiček, co si najde místo i v dnešní době. Starší a původní recept.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 12x
Recept na pečený marinovaný bůček s chutí křenu. Pokrm podáváme jako teplou chuťovku s nakládanou zeleninou a pečivem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.0 5x
Pečené kotlety se švestkami, jablkem a slaninou.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.9 16x
Recept na pečené kuře plněné směsí ze švestek, ořechů, vajec a bylinek.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.9 15x
vepřové koleno,česnek,francouská hořčice,pivo,sůl(množství:vše cca přiměřeně,přiměřeně...)
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.9 28x
Luxus pro chlapy - falešná svíčková v ostré pepřové omáčce.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 7x
Lehká omáčka vhodná k různým druhům těstovin. Snadno ji připravíme podle výborného receptu od Markéty A.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 79x
Rychlý oběd i pro začínající kuchaře.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.8 10x
Jedná se o lokální specialitu. Poznala jsem ji při návštěvě německých přátel ve Frankfurtu. Údajně byla oblíbeným pokrmem J. W. Goetha.
ČÍST VÍCE60min | Omáčky | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
3.8 55x
Skvělý recept ze spousty zeleniny připravený v titanovém nádobí od společnosti Top Moravia.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena