Recept na pečený marinovaný bůček s chutí křenu. Pokrm podáváme jako teplou chuťovku s nakládanou zeleninou a pečivem.
1 kg | vepřový bůček |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
marináda | |
400 ml | jogurt |
0.5 ks | křen |
3 lžíce | med |
1 lžička | jablečný ocet |
50 ml | citronová šťáva |
3 lžíce | dijonská hořčice |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.