Recepty
Magazín
Fotorecepty
Kuchařky
Přihlásit se
Vaření.cz
Kategorie receptů
Národní kuchyně
Národní kuchyně
Jak vypadají místní speciality v různých koutech světa? Ze kterých lokálních surovin tu vaří? Co pečou? A čím hostí návštěvy? Přečtěte si zajímavosti z různých národních kuchyní.
Počet uvaření
Hodnocení
Doba přípravy
Babiččina rajská omáčka s masovými koulemi
4,6
45
min
Ovesná kaše
4,6
15
min
Koprová omáčka
4,7
30
min
Hovězí guláš
4,5
90
min
Pravé slovenské halušky s brynzou a slaninou
4,6
45
min
Gulášová polévka
4,6
60
min
Mexická placka - tortilla
4,5
15
min
Hovězí maso v rajské omáčce
4,5
120
min
Nepečený jablečný dort
3,3
75
min
Květákové placky
4,7
25
min
Kynuté těsto na pizzu
4,7
35
min
České tvarohové koláče
4,8
120
min
Nakládaná svíčková na smetaně
4,5
120
min
Mrkvový salát s citronovou šťávou
3,1
20
min
Těstovinový salát se zeleninou a šunkou
3,0
30
min
Izraelská šakšuka
4,8
20
min
Pardubické perníčky
3,0
45
min
Vepřová pečeně na tymiánu
4,6
120
min
Míchaný salát
3,0
30
min
Předchozí
1
2
3
4
5
...
30
Další
Přejít na stránku:
Přejít
Hlavní nabídka
Úvod
Recepty
Fotorecepty
Kuchařky
Magazín
Rady
Slovník pojmů
Kontakt
Další odkazy
Podmínky služby Vaření.cz
Cookies
Nastavení soukromí
Ochrana osobních údajů
Zpracování osobních údajů
Volné pozice
Zpravodajství a služby
Aktuálně.cz
HN.cz
Ekonom
Žena
Centrum
Celebrity
Práce
Televizní program
Centrum.cz
|
Atlas.cz
Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena