Klasické české koláče stále patří k nejoblíbenějším moučníkům a čerstvé domácí chutnají vždy nejlépe. Osvědčený recept.
50 g | tuk na vymazání |
těsto | |
---|---|
80 g | cukr |
1 špetka | sůl |
3 ks | vejce |
100 g | máslo |
0.3 l | mléko |
0.5 ks | citron |
1 kostka | droždí |
1 balíček | vanilkový cukr |
500 g | hladká mouka |
nádivka | |
1 ks | vejce |
50 g | máslo |
3 lžíce | mléko |
0.5 ks | citron |
250 g | tvaroh |
50 g | cukr moučka |
1 balíček | vanilkový cukr |
Jako od babičky: Kynuté svatební koláčky krok za krokem
Milujete na oslavách či svatbách malé koláčky? Napečte si je kdykoliv doma podle následujícího tradičního receptu krok za krokem.
Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem
Máte rádi plněné buchty, ale bojíte se přípravy kynutého těsta? Vyzkoušejte si pečení společně s námi podle podrobného fotoreceptu. Těsto z uvedených surovin je chuťově výborné a vláčné.
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena