Kynuté těsto na pizzu

Chcete upéci pizzu a nechutná vám z listového těsta? Tady je tradiční italský recept.


3.12109x
35 min
13×

Postup přípravy

Vlažnou vodu smícháme s olejem a rozpustíme v ní droždí. Mouku trochu osolíme a prosejeme. Vlijeme "kvásek" a těsto na pizzu hněteme tak dlouho, dokud není hladké a nepřichytává se na stěny nádoby. Takto připravené těsto na pizzu přikryjeme utěrkou a necháme asi 30 minut kynout. Po této době těsto opět krátce prohněteme. Kynuté těsto na pizzu rozložíme do vymazané formy nebo na vymazaný plech a doplňujeme podle chuti šunkou, sýrem, rajčaty, kečupem, bylinkami a nejrůznější zeleninou. Kynuté těsto na pizzu s nejrůznější ingrediencemi pečeme v rozpálené troubě dozlatova a ihned podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kynuté těsto na pizzu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena