Všichni známe rajskou polévku. Když je dobrý recept a šikovný kuchař, není vůbec špatná. Ale zkoušeli jste už někdy polévku z čerstvých rajčat? Bezkonkurenční záležitost! Jeden hrnec stačit nebude.
20 g | máslo |
1.5 kg | rajčata |
1 ks | cibule |
1 svazek | bazalka |
1 lžíce | olivový olej |
1 l | zeleninový vývar |
0.5 g | řapíkatý celer |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
zakysaná smetana | |
mletý černý pepř |
autor Tým Vaření.cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena