
Vepřové maso je v Česku jedním z nejoblíbenějších. Nejlibovějšími druhy vepřového masa jsou kýta, kotleta a panenka. Vybrali jsme pro vás pár receptů, které užijete o víkendu na slavnostní oběd, ale i přes týden jako rychlovku pro celou rodinu.
(doba přípravy 45 min)

Vepřová panenka s medvědím česnekem a mozzarellou
(doba přípravy 45 min)

Česnekové vepřové kousky v těstíčku
(doba přípravy 60 min)

(doba přípravy 75 min)

Zapečená krkovice s chutí rozmarýnu
(doba přípravy 60 min)

Vepřová kotleta dušená na houbách
(doba přípravy 60 min)

(doba přípravy 45 min)

Pikantní vepřové nudličky s bramboráčky
(doba přípravy 60 min)

Olomoucký řízek plněný šunkou a tvarůžky
(doba přípravy 30 min)

(doba přípravy 60 min)

Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?
Vepřové maso patří mezi oblíbené. V našich krajích snad každý občas prahne po klasické vepřové pečeni, knedlíku a zelí. Jsou dokonce totiž lidé, kteří s tím vystačí celý život!

Úvodní foto: Pixabay.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena