Vaření.czMagazínChutě babího léta od pondělí do pátku

Chutě babího léta od pondělí do pátku

Chutě babího léta od pondělí do pátku

Co dnes uvařit? Možná už vám také dochází nápady. Přinášíme vám inspiraci na celý pracovní týden - zaměříme se na polévky z podzimních surovin a hlavní chody z hub, dýně, nezapomeneme přidat i oblíbené omáčky.

11144×

Polévka na každý den 

Dýňová krémová polévka s praženými dýňovými semínky
(doba přípravy 30 min )

Podzimní bramborová polévka
(doba přípravy 35 min )

Pikantní polévka z červené řepy a rajčat
(doba přípravy 45 min )

Drožďová polévka s drůbežími droby
(doba přípravy 2 hod )

Babiččina bramboračka
(doba přípravy 1 hod )

Druhý chod s podzimní náladou 

Dýně na smetaně
(doba přípravy 1 h 30 min )

Karamelová koprovka z čerstvého kopru
(doba přípravy 30 min )

Podzimní guláš
(doba přípravy 2 h 30 min )

Pečená podzimní zelenina
(doba přípravy 45 min )

Klasické plněné papriky
(doba přípravy 45 min )

Úvodní foto: Shutterstock.com
Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena