Chutě babího léta od pondělí do pátku

Chutě babího léta od pondělí do pátku

Co dnes uvařit? Možná už vám také dochází nápady. Přinášíme vám inspiraci na celý pracovní týden - zaměříme se na polévky z podzimních surovin a hlavní chody z hub, dýně, nezapomeneme přidat i oblíbené omáčky.

6813×

Polévka na každý den 

Dýňová krémová polévka s praženými dýňovými semínky
(doba přípravy 30 min )

Podzimní bramborová polévka
(doba přípravy 35 min )

Pikantní polévka z červené řepy a rajčat
(doba přípravy 45 min )

Drožďová polévka s drůbežími droby
(doba přípravy 2 hod )

Babiččina bramboračka
(doba přípravy 1 hod )

Druhý chod s podzimní náladou 

Dýně na smetaně
(doba přípravy 1 h 30 min )

Karamelová koprovka z čerstvého kopru
(doba přípravy 30 min )

Podzimní guláš
(doba přípravy 2 h 30 min )

Pečená podzimní zelenina
(doba přípravy 45 min )

Klasické plněné papriky
(doba přípravy 45 min )

Úvodní foto: Shutterstock.com