Podzimní guláš

Houbovo-hovězí guláš z čerstvých hřibů, vhodné, máme-li hub ani ne moc, ale ani málo. Chuť hub a hovězího se nám krásně propojí.


4.610x
150 min
1×

Ingredience

3 kscibule
500 ghovězí kližka
500 gčerstvé hřiby

podle potřeby

olej
voda
hladká mouka

podle chuti

drcený kmín
gulášové koření

Postup přípravy

Hovězí maso si nakrájíme na drobnější gulášové kousky (cca 2 x 2 x 2 cm). Cibuli nasekáme nadrobno. Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme maso, zatáhneme, poté osolíme, okořeníme, ještě prosmažíme, poprášíme moukou, osmahneme a zalijeme horkou vodou, dusíme cca 1,5 hod. Mezitím si očistíme hřiby, nakrájíme na stejně velké kusy jako maso a na oleji necháme odpařit vodu. Poté mírně posolíme a přidáme k masu. Společně dusíme cca 40 minut. Podzimní guláš podáváme s chlebem, rýží, bramborem, knedlíkem, ale klidně i těstovinami.
user-icon

autor Elík


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Podzimní guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena