Podzimní guláš

Houbovo-hovězí guláš z čerstvých hřibů, vhodné, máme-li hub ani ne moc, ale ani málo. Chuť hub a hovězího se nám krásně propojí.


4.610x
150 min
1×

Postup přípravy

Hovězí maso si nakrájíme na drobnější gulášové kousky (cca 2 x 2 x 2 cm). Cibuli nasekáme nadrobno.

Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme maso, zatáhneme, poté osolíme, okořeníme, ještě prosmažíme, poprášíme moukou, osmahneme a zalijeme horkou vodou, dusíme cca 1,5 hod.

Mezitím si očistíme hřiby, nakrájíme na stejně velké kusy jako maso a na oleji necháme odpařit vodu. Poté mírně posolíme a přidáme k masu. Společně dusíme cca 40 minut.

Podzimní guláš podáváme s chlebem, rýží, bramborem, knedlíkem, ale klidně i těstovinami.
user-icon

autor Elík


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Podzimní guláš

Zpět na recept