Recept na klasickou omáčku z čerstvého kopru a karamelu.
3 lžíce | olej |
1 l | mléko |
3 lžíce | cukr krupice |
4-5 lžic | hladká mouka |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
0.5 l | hovězí vývar |
3 lžíce | přepuštěné máslo |
3 lžíce | třtinový cukr |
1 svazek | čerstvý kopr |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
voda |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.