Bulvový celer je ideální surovinou pro všechny, kteří se snaží zhubnout. Obsahuje minimální množství kalorií, oproti tomu poměrně dost vitaminů a minerálů. Tvoří základ mnoha zeleninových polévek, ale dá se konzumovat i v mnoha dalších podobách - syrový v pomazánkách a salátech, smažený, pečený i plněný. Vybrali jsme pro vás 10 skvělých receptů a v těchto úpravách si ho doslova zamilujete!
(doba přípravy 35 min)
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 35 min)
Smetanová mrkvovo-celerová pomazánka
(doba přípravy 25 min)
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 30 min)
Pečený celer se sýrem a šlehačkou
(doba přípravy 60 min)
Plněný celer se žampiony a slaninou
(doba přípravy 60 min)
Celerový salát s kuřecím masem
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 45 min)
Úvodní foto: Shutterstock.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.