Recept na lehký hlavní chod z filetu pražmy, který chuťově výborně doplňuje jemné celerové pyré s pažitkou. Pokrm je vhodný i pro slavnostní příležitosti.
3 lžíce | máslo |
2 ks | pražma královská |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř | |
citronová šťáva | |
pyré | |
2 lžíce | máslo |
1 ks | brambory |
300 g | celer |
1 snítka | petrželová nať |
1 hrst | čerstvá pažitka |
80-100 ml | smetana 30% |
podle potřeby | |
olivový olej | |
čerstvá pažitka |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.