Smažený celer

Základní recept na celer v trojobalu.


4.939x
30 min
4×

Ingredience

sůl
0.5 ksceler
mletý černý pepř

trojobal

1 ksvejce
strouhanka
hladká mouka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Celer nakrájíme přibližně na půlcentimetrové plátky. Ty dáme do vařící vody a 10 minut povaříme. Pak celer vyjmeme, necháme okapat nebo osušíme utěrkou. Po obou stranách celerové plátky osolíme a opepříme. Obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Na pánvi celer v rozpáleném oleji osmažíme. Smažený celer podáváme s bramborovou kaší, salátem nebo vařenými brambory.
user-icon

autor Becky

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Smažený celer

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena