Vaření.czReceptySmažený celer s parmazánem

Smažený celer s parmazánem

Recept na smažená kolečka celeru s trochou parmazánu.


0.00x
35 min

Ingredience

2 ksceler

podle chuti

sůl
citron

na obalení

2 ksvejce
1 miskastrouhanka
3 lžíceparmazán
1 miskahladká mouka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Větší celery oloupeme a uvaříme do poloměkka. Celer scedíme, necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Maličko osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Jemnou strouhanku promícháme s nastrouhaným parmazánem. Vejce rozšleháme. Celerová kolečka obalujeme v hladké mouce, vejcích a ochucené strouhance. Celer smažíme v rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova. Smažený celer s parmazánem nejlépe chutná s bramborovou kaší a rajčatovým salátem.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Smažený celer s parmazánem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena