Celerový salát s kuřecím masem

Zbylo vám maso z polévky či pečeného kuřete? Připravte si z něj výborný salát podle snadného receptu.


5.02x
30 min

Postup přípravy

Uvařené nebo upečené kuřecí maso nakrájíme na jemné kousky. Lze použít zbylé maso z vývaru, pečeného kuřete apod. Stonky řapíkatého celeru podle potřeby oloupeme, nakrájíme na drobno a spaříme vroucí vodou. Celer necháme okapat a zcela vychladnout. Oloupanou karotku nakrájíme na jemné proužky.

Takto připravené suroviny promícháme v míse s citronovou šťávou. Přidáme sůl, mletý černý pepř, vše spojíme jogurtem a majonézou a necháme několik hodin v chladu rozležet, aby se chutě prolnuly.

Celerový salát s kuřecím masem podáváme jako předkrm nebo chuťovku s opečenými toasty. Je také skvělou večeří.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Celerový salát s kuřecím masem

Zpět na recept