1 špetka | sůl | |
1 ks | celer | |
0.5 ks | citron | |
50-80 g | parmazán | |
1 špetka | čerstvě mletý barevný pepř | |
trojobal | ||
---|---|---|
vejce | ||
strouhanka | ||
hladká mouka | ||
podle potřeby | ||
olej na smažení |
Celer v receptech: Jak si na něm pochutnat?
Bulvový celer je ideální surovinou pro všechny, kteří se snaží zhubnout. Obsahuje minimální množství kalorií, oproti tomu poměrně dost vitaminů a minerálů. Tvoří základ mnoha zeleninových polévek, ale dá se konzumovat i v mnoha dalších podobách - syrový v pomazánkách a salátech, smažený, pečený i plněný. Vybrali jsme pro vás 10 skvělých receptů a v těchto úpravách si ho doslova zamilujete!
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena