Řadit podle
Filtrovat
4.6 215x
Kuchyně "zlatého věku Číny". Tento recept na kung-pao (Pinyinem Gong Bao) je originál přímo z province S-čchuan.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z čínské kuchyně kuchyně | vařilo 12 lidí
4.6 13x
Hovězí maso s rajčatovou šťávou s rýží, posypané cibulkou.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařili 3 lidé
4.0 8x
Recept na vepřovou verzi kebabu či gyrosu.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.4 301x
Pravý maďarský guláš je pikantní pochoutka, která je oblíbená ve světě. Nezahušťuje se nikdy moukou a má málo šťávy, obsahuje stejný díl cibule a kližky. Recept na klasický hovězí guláš s různými přílohami podle chuti.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařilo 10 lidí
3.0 74x
Klasický recept francouzské kuchyně, který Julie Child dovedla k dokonalosti. Jedná se o hovězí maso pomalu dušené na červeném víně a potom smíchané s osmaženými žampiony a cibulkou perlovkou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.8 52x
Recept na tradiční maďarskou sladkokyselou polévku s ostrou uzenou klobásou maďarského typu.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.8 20x
Recept na známou velmi chutnou šťavnatou ukrajinskou pochoutku. Kuřecí prsa vykostíme a ponecháme horní část křídlové kosti, potom maso naplníme bylinkovým máslem, uzavřeme, obalíme v trojobalu a osmažíme.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z ukrajinské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.6 47x
Recept na vynikající bylinkovo-citronové kuře podle Julie Child.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.4 14x
Tokáň je tradiční recept maďarské kuchyně, který je typický krájením masa na delší proužky, dušenými na cibuli s dalšími ingrediencemi a má méně šťávy než guláš. Často je pikantní a vždy velmi chutný.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.4 41x
Jde o tradiční recept turecké kuchyně, tentokrát na specialitu z mletého masa připravenou v pekáči se zeleninou, která je velmi šťavnatá a má úžasnou příjemně pikantní chuť použitých surovin. Kebab jako takový má mnoho variant.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z turecké kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena