Dušené hovězí po Javansku

Hovězí maso s rajčatovou šťávou s rýží, posypané cibulkou.


4.613x
75 min
3×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, rajčata omyjeme a rozkrájíme.

Na větší kousky nakrájené a osolené hovězí maso smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až se vydusí šťáva. Pak přidáme sójovou omáčku, zalijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Ke konci přidáme rozkrájená rajčata a ještě asi 10 minut podusíme.

Hotový pokrm dušené hovězí po Javansku sypeme dočervena osmaženou cibulkou a podáváme s rýží.
user-icon

autor spider-rio


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené hovězí po Javansku

Zpět na recept