Vaření.czReceptyDušené hovězí po Javansku

Dušené hovězí po Javansku

Hovězí maso s rajčatovou šťávou s rýží, posypané cibulkou.


4.613x
75 min
3×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, rajčata omyjeme a rozkrájíme. Na větší kousky nakrájené a osolené hovězí maso smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až se vydusí šťáva. Pak přidáme sójovou omáčku, zalijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Ke konci přidáme rozkrájená rajčata a ještě asi 10 minut podusíme. Hotový pokrm dušené hovězí po Javansku sypeme dočervena osmaženou cibulkou a podáváme s rýží.
user-icon

autor spider-rio

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené hovězí po Javansku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena