Řadit podle
Filtrovat
3.1 365x
Zdravý hlavní chod připravený ze skvělé hlívy, která má léčivé účinky. Recept není nijak náročný a výsledek skvělý.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
3.1 94x
Recept na cibulový koláč z francouzské kuchyně. Vydatné hlavní jídlo pro 2 - 3 osoby. Niva lze vynechat.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.1 802x
Recept na špízy z hovězího a vepřového masa, které prokládáme slaninou a cibulí.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 419x
3.0 148x
Rychlé rybí pohoštění, ale i hlavní chod.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 9x
Ingredience na smaženici určitě v lednici najdete. Rychlá večeře.
ČÍST VÍCE15min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 695x
Brambory opečené s fazolkami a cibulí, vařené v kyselém vývaru. Pikantní příloha k vařenému masu, nebo si brambory dejte jen tak!
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 696x
Rafinovaný recept na rizoto s mořským úhořem a rybím filé. Zdobíme plátkem citronu.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty ze španělské kuchyně kuchyně |
3.0 636x
K Vánocům patří kapr a je jedno v jaké podobě ho připravíte, tato roláda se zeleninkou je velice chutná.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 140x
Pokud nedodržujete tradici se smaženým kaprem a chcete změnu, zkuste kapra na francouzský způsob třeba právě na Štědrý den.
ČÍST VÍCE15min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 1014x
Zapečené rybí rizoto s rajčatovou jíškou, které vám určitě zachutná.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z norské kuchyně kuchyně |
2.7 86x
Salát s řapíkatým celerem je osvěžující a má zvláštní aromatickou chuť.
ČÍST VÍCE15min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena