Norský rybí kastrůlek

Zapečené rybí rizoto s rajčatovou jíškou, které vám určitě zachutná.


2.91014x
60 min

Postup přípravy

Vykostěné ryby nakrájíme na proužky, urovnáme ve vrstvách střídavě s rýží do kastrůlku vymaštěného máslem. Každou vrstvu posypeme nadrobno posekanou petrželkou.

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a zředíme ji mlékem nebo smetanou. Přidáme rajčatový protlak, pepř, sůl, trochu cukru a dobře povaříme. Hotovou omáčku nalijeme na ryby do kastrůlku, posypeme strouhankou, pokapeme rozehřátým máslem a pečeme v rozpálené troubě asi půl hodiny.

Norský rybí kastrůlek ihned podáváme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Norský rybí kastrůlek

Zpět na recept