Brambory opečené s fazolkami a cibulí, vařené v kyselém vývaru. Pikantní příloha k vařenému masu, nebo si brambory dejte jen tak!
1 lžička | cukr |
200 g | slanina |
- - | olej |
- - | sůl |
- - | máslo |
600 g | brambory |
2 ks | cibule |
- - | hřebíček |
- - | pepř mletý |
750 ml | vývar masový |
- - | list bobkový |
100 ml | ocet vinný |
500 g | fazolky zelené |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.