Vaření.czReceptyBrambory se zelenými fazolkami

Brambory se zelenými fazolkami

Brambory opečené s fazolkami a cibulí, vařené v kyselém vývaru. Pikantní příloha k vařenému masu, nebo si brambory dejte jen tak!


3.0695x
45 min

Postup přípravy

Brambory nakrájíme na plátky, fazolky omyjeme a nakrájíme, jednu cibuli nakrájíme na kostičky a jednu protkneme hřebíčkem a bobkovým listem. Brambory, fazolky, nakrájenou a protknutou cibuli osmažíme na oleji, posypeme cukrem, zalijeme octem a vývarem, vaříme asi 30 minut. Tekutinu necháme svařit, velkou cibuli vyjmeme, zeleninu osolíme, opepříme, přidáme vločky másla. Slaninu nakrájíme na tenké plátky a osmažíme na pánvi bez tuku dokřupava. Před podáváním ji položíme na bramborovou směs. Podáváme jako přílohu k vařenému hovězímu masu.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Brambory se zelenými fazolkami

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena