autor jana.kolda
Řadit podle
Filtrovat
3.4 50x
Zapečené rybí filé naložené v česnekové marinádě.
45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 115x
Kapr s houbovo šunkovou omáčkou
3.1 169x
Příprava lososa není vůbec náročná a doporučuji, zkuste k němu, jako přílohu, pečené brambory.
60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.1 87x
Výtečné pohoštění pro vítanou návštěvu. Uzený losos s pikantní koprovou omáčkou.
20min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.1 84x
Chutný a přitom dietní pokrm pro celou rodinu. Jednoduchý recept na zapékaného lososa s paprikou a česnekem.
3.0 123x
Takto připravují pstruhy ve Švýcarsku. Je to opravdu moc dobré.
25min | Hlavní chody | Recepty ze švýcarské kuchyně kuchyně |
Recept na vynikající rybí pochoutku, ke které se báječně hodí cuketové placičky.
45min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.0 64x
Velmi chutně upravené filé, které jedí i zapřísáhlí odpůrci rybích jídel.
35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1030x
Pečený smetanový kapr na žampionech a slanině.
30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 938x
Rybí filé zalité bešamelovou omáčkou s trochou sýra je ještě zapečené v troubě, podáváme s brambory.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena