Pstruh po švýcarsku

Takto připravují pstruhy ve Švýcarsku. Je to opravdu moc dobré.


3.0123x
25 min

Postup přípravy

Vykuchané pstruhy omyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme a osolíme.. Petrželku nasekáme. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Rajčata spaříme, nařízneme, zchladíme a oloupeme. Pak je nakrájíme na plátky.

Pekáček vymažeme máslem a vložíme do něj pstruhy. Rozložíme na ně petrželku, lehce osolíme, posypeme plátky žampionů a pak vše poklademe plátky rajčat.

Sýr nastrouháme a smícháme se smetanou. Směsí přelijeme obsah pekáčku

Připravené pstruhy pečeme v předehřáté troubě 20 minut a ihned servírujeme s restovaným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pstruh po švýcarsku

Zpět na recept