Filé na česneku

Zapečené rybí filé naložené v česnekové marinádě.


3.450x
45 min

Postup přípravy

Z celého citronu vymačkáme šťávu a česnek oloupeme a prolisujeme. Česnek smícháme s citronovou šťávou, přidáme sůl, pepř a olej. Vzniklou marinádou potřeme rybí filé a maso necháme odležet. Sýr nastrouháme. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Vodu v hrnci osolíme a brambory vaříme doměkka. Zapékací mísu vymastíme a maso do ní rozložíme. Vrch masa zasypeme sekanou petrželkou, přeložíme plátky másla, zasypeme sýrem a vložíme do trouby. Maso pečeme dozlatova. Mezitím dovaříme a přecedíme brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Filé na česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena