Filé na česneku

Zapečené rybí filé naložené v česnekové marinádě.


3.450x
45 min

Postup přípravy

Z celého citronu vymačkáme šťávu a česnek oloupeme a prolisujeme. Česnek smícháme s citronovou šťávou, přidáme sůl, pepř a olej. Vzniklou marinádou potřeme rybí filé a maso necháme odležet. Sýr nastrouháme.

Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Vodu v hrnci osolíme a brambory vaříme doměkka.

Zapékací mísu vymastíme a maso do ní rozložíme. Vrch masa zasypeme sekanou petrželkou, přeložíme plátky másla, zasypeme sýrem a vložíme do trouby.

Maso pečeme dozlatova. Mezitím dovaříme a přecedíme brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé na česneku

Zpět na recept