Svádovské filé

Velmi chutně upravené filé, které jedí i zapřísáhlí odpůrci rybích jídel.


3.064x
35 min

Postup přípravy

Kousky filé pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli uležet. Potom osolíme, naskládáme do vymaštěného pekáčku, každý kousek potřeme hořčicí. Na jednotlivé kousky naskládáme kolečka okurky, sekané kapary a kostičky na pánvi vyškvařené slaniny.

Vše zalijeme smetanoua posypeme strouhaným sýrem. V předehřáté troubě zapečeme do růžova.

Svádovské filé podáváme s americkým bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Svádovské filé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.