Svádovské filé

Velmi chutně upravené filé, které jedí i zapřísáhlí odpůrci rybích jídel.


3.064x
35 min

Postup přípravy

Kousky filé pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli uležet. Potom osolíme, naskládáme do vymaštěného pekáčku, každý kousek potřeme hořčicí. Na jednotlivé kousky naskládáme kolečka okurky, sekané kapary a kostičky na pánvi vyškvařené slaniny. Vše zalijeme smetanoua posypeme strouhaným sýrem. V předehřáté troubě zapečeme do růžova. Svádovské filé podáváme s americkým bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Svádovské filé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena