Losos v pikantní omáčce

Výtečné pohoštění pro vítanou návštěvu. Uzený losos s pikantní koprovou omáčkou.


3.187x
20 min

Postup přípravy

Med s hořčicí a žloutkem vymícháme dohladka. Šlehačem do směsi vpracujeme olej. Poté přidáme jogurt a ocet. Dle chuti osolíme a opepříme kajenským pepřem.

Kopr omyjeme, vysušíme, pár snítek odložíme stranou na ozdobu, zbylý kopr jemně nasekáme a vmícháme do omáčky.

Plátky uzeného lososa ozdobně rozložíme na větší mísu, ozdobíme je plátky citronu, limetky a snítkami kopru. Omáčku podáváme zvlášť v omáčníku, aby si s ní mohl každý přelít lososa podle chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos v pikantní omáčce

Zpět na recept