
Autor:sicilska teta
Hrnkové moučníky jsou skvělé, protože není třeba nic vážit, jsou rychlé a vždycky se povedou! Jsou ideální pro ty, kteří nechtějí složitě odměřovat ingredience na gramy – stačí obyčejný hrnek a do základu (většinou) jen pár základních surovin, jako jsou mouka, cukr, vejce, mléko a prášek do pečiva. Vše se pak jednoduše smíchá v jedné míse.
Při pečení je důležité dodržet správnou teplotu, aby těsto zůstalo nadýchané a vláčné. Hrnkové buchty i koláče jsou skvělým řešením, když potřebujeme rychlou domácí buchtu k snídani, svačině nebo jako pohoštění pro návštěvu.
Vsaďte na hrníčky! Nejlepší hrnkové buchty a koláče upečete bleskovou rychlostí









Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena