Jablková buchta šup šup

Dobrá rychlá hrnková buchta.


4.6136x
60 min
14×

Postup přípravy

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme je na kousky. Můžeme je vložit do mísy s citronovou vodou. Tím budou jablka měkčí a nezhnědnou v troubě. Rozinky spaříme a ořechy nasekáme.

Jablka scedíme a smícháme s ostatními ingrediencemi na jablkovou buchtu. Těsto rovnoměrně rozprostřeme do vymazané dortové formy. Formu vložíme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme asi 45 minut.

Jablkovou buchtu šup šup vyjmeme, nakrájíme, ozdobíme třeba čokoládovou polevou a můžeme podávat.
user-icon

autor Bajoun


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jablková buchta šup šup

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.