Vaření.czMagazínVelikonoční mazanec na poslední chvíli? Díky těmto receptům ho ještě zvládnete

Velikonoční mazanec na poslední chvíli? Díky těmto receptům ho ještě zvládnete

Velikonoční mazanec na poslední chvíli? Díky těmto receptům ho ještě zvládnete

Kupovaný versus domácí mazanec, který je lepší? O tom není třeba dlouhých diskuzí. Domácí pečivo jen tak něco nepřekoná. A pokud váháte, zda se do pečení těsně před Velikonocemi pustit, neváhejte. Recepty jsme pečlivě vybírali a patří mezi ty nej. Nadýchané, jemné a vláčné pečivo, které bude chutnat celé rodině.

22901×

Dnes si připravíme velikonoční mazanec neboli bochánek, sladké pečivo určené na neděli - Boží hod velikonoční. Tímto dnem již končil půst a je čas ve velkém hodovat a veselit se. Pokud ještě nemáte recept na výborný mazanec, není třeba jej složitě hledat. Zkuste tyto recepty. 

Mazanec
(doba přípravy 2 hod )

Vypečený velikonoční mazanec
(doba přípravy 2 h 40 min )

Babiččin velikonoční mazanec
(doba přípravy 2 h 40 min )

Mazanec s ovocem z domácí pekárny
(doba přípravy )

Staročeský tvarohový mazanec
(doba přípravy 1 hod )

Mazanec s vůní rumu
(doba přípravy 2 hod )

Mazanec od maminky
(doba přípravy )

Zůstal vám mazanec z Velikonoc? Zkuste jej zapéct nebo použít na žemlovku!

Čtyři dokonalé recepty, jak zpracovat mazanec či jiné sladké pečivo z Velikonoc. U žemlovky stačí zaměnit rohlíky za pečivo, které vám zůstalo, výsledná chuť bude ještě lepší! A bonus navíc? Díky minimu potřebných surovin i něco ušetříte.

Zůstal

Veganské pečení: Velikonoční mazanec krok za krokem

Tradiční mazanec patří mezi nepostradatelnou součást Velikonoc. Pokud upřednostňujete rostlinné suroviny, tak tento recept je přímo pro vás a zaručujeme, že je od klasického mazance k nerozeznání

Veganské

To nejlepší z velikonoční kuchyně

První jarní sluníčko nám už za pár dní přinese jedny z nejdůležitějších svátků - Velikonoce. Velikonoční kuchyně je velmi pestrá a bohatá, každé jídlo na stole má svůj význam. Na velikonoční tabuli by rozhodně neměl chybět nadýchaný mazanec, kynuté jidáše, beránek, ale i dozlatova propečené jehněčí. Přinášíme vám spoustu do detailu doladěných tipů a velikonočních receptů.

To

Úvodní foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena