Zůstal vám mazanec z Velikonoc? Zkuste jej zapéct nebo použít na žemlovku!

Zůstal vám mazanec z Velikonoc? Zkuste jej zapéct nebo použít na žemlovku!

Čtyři dokonalé recepty, jak zpracovat mazanec či jiné sladké pečivo z Velikonoc. U žemlovky stačí zaměnit rohlíky za pečivo, které vám zůstalo, výsledná chuť bude ještě lepší! A bonus navíc? Díky minimu potřebných surovin i něco ušetříte.

3519×

Zapečený mazanec s džemem lesní směs
(doba přípravy )

Banánová žemlovka
(doba přípravy 1 hod )

Žemlovka
(doba přípravy 1 h 15 min )

Cukrářská nadýchaná žemlovka - zemlbába
(doba přípravy 1 hod )

Velikonoční mazanec na poslední chvíli? Díky těmto receptům ho ještě zvládnete

Kupovaný versus domácí mazanec, který je lepší? O tom není třeba dlouhých diskuzí. Domácí pečivo jen tak něco nepřekoná. A pokud váháte, zda se do pečení těsně před Velikonocemi pustit, neváhejte. Recepty jsme pečlivě vybírali a patří mezi ty nej. Nadýchané, jemné a vláčné pečivo, které bude chutnat celé rodině.

Velikonoční

Veganské pečení: Velikonoční mazanec krok za krokem

Tradiční mazanec patří mezi nepostradatelnou součást Velikonoc. Pokud upřednostňujete rostlinné suroviny, tak tento recept je přímo pro vás a zaručujeme, že je od klasického mazance k nerozeznání

Veganské

Foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena