Vaření.czMagazínZůstal vám mazanec z Velikonoc? Zkuste jej zapéct nebo použít na žemlovku!

Zůstal vám mazanec z Velikonoc? Zkuste jej zapéct nebo použít na žemlovku!

Zůstal vám mazanec z Velikonoc? Zkuste jej zapéct nebo použít na žemlovku!

Čtyři dokonalé recepty, jak zpracovat mazanec či jiné sladké pečivo z Velikonoc. U žemlovky stačí zaměnit rohlíky za pečivo, které vám zůstalo, výsledná chuť bude ještě lepší! A bonus navíc? Díky minimu potřebných surovin i něco ušetříte.

4416×

Zapečený mazanec s džemem lesní směs
(doba přípravy )

Banánová žemlovka
(doba přípravy 1 hod )

Žemlovka
(doba přípravy 1 h 15 min )

Cukrářská nadýchaná žemlovka - zemlbába
(doba přípravy 1 hod )

Skvělá chuťovka ze zbylých vajec: Plněná vejce krok za krokem

Zbyla vám vajíčka z Velikonoc? Připravte si z nich jednoduchou chuťovku. Podle tohoto fotoreceptu zvládne plněná vejce opravdu každý.

Skvělá

Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky

Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.

Zůstalo

Foto: Shutterstock.com

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena