Čtyři dokonalé recepty, jak zpracovat mazanec či jiné sladké pečivo z Velikonoc. U žemlovky stačí zaměnit rohlíky za pečivo, které vám zůstalo, výsledná chuť bude ještě lepší! A bonus navíc? Díky minimu potřebných surovin i něco ušetříte.
Zapečený mazanec s džemem lesní směs
(doba přípravy )
Banánová žemlovka
(doba přípravy 1 hod )
Žemlovka
(doba přípravy 1 h 15 min )
Cukrářská nadýchaná žemlovka - zemlbába
(doba přípravy 1 hod )
Skvělá chuťovka ze zbylých vajec: Plněná vejce krok za krokem
Zbyla vám vajíčka z Velikonoc? Připravte si z nich jednoduchou chuťovku. Podle tohoto fotoreceptu zvládne plněná vejce opravdu každý.
Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky
Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.
Foto: Shutterstock.com
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena