Recepty z Krkonoš: Poklady české kuchyně

Recepty z Krkonoš: Poklady české kuchyně

Dnes si připomeneme mnohdy již zapomenuté tradiční pokrmy z Krkonoš, které stojí za to vyzkoušet.

4096×

Jihočeské zelné placky se škvarky

(doba přípravy 60 min)

Jihočeské

Tvarohové placky se švestkovou omáčkou

(doba přípravy 60 min)

Tvarohové

Krkonošské kyselo

(doba přípravy 75 min)

Krkonošské

Krkonošské kynuté knedlíky

(doba přípravy 75 min)

Krkonošské

Opékané zelné škubánky

(doba přípravy 60 min)

Opékané

Houbové bramboráčky

(doba přípravy 30 min)

Houbové

Krkonošský houbovec Hubník

(doba přípravy 60 min)

Krkonošský

Srnčí steaky se švestkovou omáčkou

(doba přípravy null min)

Srnčí

Úvodní foto: Shutterstock.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz