Polníček s rukolou patří mezí ty nejzdravější potraviny vůbec a dá se s nimi v kuchyni kouzlit, a to zejména při přípravě salátů. Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty z křupavého polníčku a jemně nahořklé rukoly, kterým sluší zejména chuťová kombinace s rajčátky, cibulí, doplněná o různé druhy sýrů, ryb a drůbežího masa.
Salát polníček s pečenými rajčaty
(doba přípravy 35 min)
Salát z polníčku a rukoly s kuřecími játry
(doba přípravy 45 min)
Jarní salát s rukolou a tuňákem
(doba přípravy 15 min)
(doba přípravy 15 min)
(doba přípravy 35 min)
(doba přípravy 35 min)
Rajčatový salát s fazolkami a rukolou
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 15 min)
Olivový olej – tekuté zlato ze středomořské kuchyně do salátů i na smažení
Olivový olej je rostlinný olej získaný z oliv, a to metodou lisování a jinými mechanickými postupy. Je využíván především při výrobě pokrmů, ale také v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu. Olivový olej je typickou a neodmyslitelnou součástí středomořské kuchyně, jeho konzumace je považována za velmi prospěšnou našemu zdraví. A víte, že je vhodný i na opalování?
Videorecept: Zeleninový salát podle Anny
Univerzální recept na zeleninový salát, který můžete udělat i 100× jinak. Vypadá i chutná skvěle.
Zásobte tělo vitamíny: Dopřejte si na oběd zdravý čočkový salát s pečenou zeleninou
Nikdy bychom neměli zapomínat na dostatečný přísun zeleniny i luštěnin. Skvělou variantou je tento rychlý salát z černé čočky s pečenou zeleninou.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena