Recept na tatarák z čerstvého lososa, který podáváme se salátem z rukoly a polníčku jako lehký předkrm, nebo pohoštění při nejrůznějších oslavách.
1 ks | šalotka |
2 hrstě | rukola |
2-3 lžičky | citronová šťáva |
1 lžička | pomerančová šťáva |
1 hrst | salát polníček |
400 g | filet z lososa bez kůže |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
tmavá rybí omáčka | |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.