Jak využít při vaření domácí sádlo a škvarky?

Jak využít při vaření domácí sádlo a škvarky?

Jak správně vyškvařit domácí sádlo a připravit křupavé škvarky? Jaké pokrmy dokáží škvarky vyzdvihnout o level výš? Pojďme se společně naučit základy poctivé české kuchyně pomocí vybraných receptů.

2445×

Domácí škvarky

(doba přípravy 90 min)

Domácí

Škvarkové bulky

(doba přípravy 90 min)

Škvarkové

Šumavská škvarková pomazánka

(doba přípravy null min)

Šumavská

Škvarkový chléb s žitným kváskem

(doba přípravy 150 min)

Škvarkový

Pečené jemné škvarkové placky

(doba přípravy 150 min)

Pečené

Škvarkové sádlo

(doba přípravy 120 min)

Škvarkové

Játrový ptáček

(doba přípravy 20 min)

Játrový

Maminčiny caletky

(doba přípravy 45 min)

Maminčiny

Bramborák pražského uzenáře

(doba přípravy 45 min)

Bramborák

Kynuté škvarkové placky

(doba přípravy 25 min)

Kynuté

Úvodní foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz