Rebarbora je bohatá na kyselinu citronovou a jablečnou, také vitamíny skupiny B, pomáhá při detoxikaci organismu, podporuje metabolismus a posiluje krvetvorbu. Dezertům a moučníkům dodává svěží chuť. A jak využít rebarboru neboli reveň při vaření? Nejlépe do koláče!
Klasický rebarborový koláč z kynutého těsta
(doba přípravy 90 min)
(doba přípravy 90 min)
(doba přípravy 60 min)
(doba přípravy 90 min)
Rebarborový koláč s tvarohovou náplní
(doba přípravy 90 min)
(doba přípravy 25 min)
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 45 min)
Úvodní foto: Pixabay.com
autor Michy
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena