Recept na vynikající veganský rebarborový koláč s nádechem pomerančů a sněhovou čepicí. Naučíme vás ho krok za krokem.
Na rebarborový koláč budeme potřebovat 360 g polohrubé mouky, 150 g třtinového cukru, 100 ml oleje, 380 ml rostlinného mléka, 1 kypřící prášek, 5ks rebarbory, pomerančovou kůru a šťávu, špetku soli, hrst mandlových plátků, nálev z konzervované cizrny a 150 g moučkového cukru.
Výdaje na tento skvělý koláč vyjdou zhruba na 180 Kč.
Fantastické recepty z rebarbory: Rebarborový koláč 8x jinak
Rebarbora je bohatá na kyselinu citronovou a jablečnou, také vitamíny skupiny B, pomáhá při detoxikaci organismu, podporuje metabolismus a posiluje krvetvorbu. Dezertům a moučníkům dodává svěží chuť. A jak využít rebarboru neboli reveň při vaření? Nejlépe do koláče!
První jarní zavařenina? Zkuste rebarboru!
Nemůžete se dočkat domácích kompotů a marmelád? Při pohledu na zavařovačku vás svrbí ruce? Víme, co můžete zavařit už na jaře.
Reveň neboli rebarbora: Užijte si ji v koláči, ale poznejte i její negativa
Co o rebarboře nevíte? Zjistili jsme pro vás pár zajímavostí, které vás určitě překvapí.
autor Jitka Langeová
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena