Recepty
Magazín
Fotorecepty
Kuchařky
Přihlásit se
Vaření.cz
Kategorie receptů
Zavařování a konzervace potravin
Zavařování a konzervace potravin
Tipy na nakládání ovoce, zeleniny a bylinek. Rady, díky kterým připravíte tu nejlahodnější marmeládu nebo džem. A nechybí ani návody na uzení, sušení nebo zmrazování potravin.
Počet uvaření
Hodnocení
Doba přípravy
Játrové knedlíčky
4,5
20
min
Jogurtová pizza
4,6
45
min
Sterilované okurky ve sladkokyselém kořeněném nálevu
4,5
30
min
Domácí griotka
4,5
30
min
Kořeněný džem z rajčat
4,1
90
min
Nevařený džem z rybízu
4,8
90
min
Okurkovo-cuketová čalamáda
4,8
60
min
Základní lečo ve sklenici
4,6
60
min
Sterilované kozí rohy
4,3
35
min
Celerový salát
3,0
45
min
Podzimní pečený čaj
4,8
90
min
Sterilovaná pepřenka z cukety
4,6
75
min
Jahodo-rybízový džem
4,6
20
min
Kvásek k pečení domácího chleba
3,0
20
min
Angreštová marmeláda s rumem
4,5
60
min
Dýňová povidla
4,7
75
min
Krabí pomazánka
2,9
35
min
Houby na paprice
4,6
30
min
Štika na smetaně
3,0
30
min
Předchozí
1
2
3
4
5
...
9
Další
Přejít na stránku:
Přejít
Hlavní nabídka
Úvod
Recepty
Fotorecepty
Kuchařky
Magazín
Rady
Slovník pojmů
Kontakt
Další odkazy
Podmínky služby Vaření.cz
Cookies
Nastavení soukromí
Ochrana osobních údajů
Zpracování osobních údajů
Volné pozice
Zpravodajství a služby
Aktuálně.cz
HN.cz
Ekonom
Žena
Centrum
Celebrity
Práce
Televizní program
Centrum.cz
|
Atlas.cz
Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena