Vaření.czReceptyMasový toast na způsob tataráku

Masový toast na způsob tataráku

Recept na přípravu teplého masového toastu, který chuťově připomíná tatarský biftek. Výborně chutná i studený. Můžeme ho podávat jako večeři nebo chuťovku při posezení s přáteli.


4.568x
35 min
4×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
2 lžícemajonéza
3 lžícesladký kečup
1 lžičkaworcesterová omáčka
1 ksvelká červená cibule
300 gmleté zadní hovězí maso

na potření

česnek

podle potřeby

olej
sůl

příloha

6 plátkůchleba

podle chuti

mletý bílý pepř
chilli koření
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

na ozdobu

nať pórku

Postup přípravy

Mleté hovězí maso promícháme s majonézou, pepřem, solí a nasekanou chilli paprikou. Necháme odležet v chladu asi 30 minut. Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Nať pórku očistíme a nakrájíme na kolečka. Chleba nakrájíme na plátky, které opečeme na oleji. Topinky potřeme stroužkem česneku. V hlubší pánvi necháme na oleji zpěnit cibulku a česnek. Vložíme mleté hovězí maso a dusíme doměkka. Když šťáva vysmahne, dochutíme směs kečupem a worcestrem. Podle chuti ještě vmícháme mletý bílý pepř, sladkou mletou papriku, chilli koření a podle potřeby přisolíme. Masovou směs podáváme s topinkou a zdobíme pokrájeným pórkem.

Zkuste tatarák i po vegetariánsku - tady je recept


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masový toast na způsob tataráku

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena