Masový toast na způsob tataráku

Recept na přípravu teplého masového toastu, který chuťově připomíná tatarský biftek. Výborně chutná i studený. Můžeme ho podávat jako večeři nebo chuťovku při posezení s přáteli.


4.568x
35 min
4×

Postup přípravy

Mleté hovězí maso promícháme s majonézou, pepřem, solí a nasekanou chilli paprikou. Necháme odležet v chladu asi 30 minut.

Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Nať pórku očistíme a nakrájíme na kolečka.

Chleba nakrájíme na plátky, které opečeme na oleji. Topinky potřeme stroužkem česneku.

V hlubší pánvi necháme na oleji zpěnit cibulku a česnek. Vložíme mleté hovězí maso a dusíme doměkka. Když šťáva vysmahne, dochutíme směs kečupem a worcestrem. Podle chuti ještě vmícháme mletý bílý pepř, sladkou mletou papriku, chilli koření a podle potřeby přisolíme.

Masovou směs podáváme s topinkou a zdobíme pokrájeným pórkem.

Zkuste tatarák i po vegetariánsku - tady je recept


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masový toast na způsob tataráku

Zpět na recept