Masový toast na způsob tataráku

Recept na přípravu teplého masového toastu, který chuťově připomíná tatarský biftek. Výborně chutná i studený. Můžeme ho podávat jako večeři nebo chuťovku při posezení s přáteli.


4.568x
35 min
4×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
2 lžícemajonéza
3 lžícesladký kečup
1 lžičkaworcesterová omáčka
1 ksvelká červená cibule
300 gmleté zadní hovězí maso

na potření

česnek

podle potřeby

olej
sůl

příloha

6 plátkůchleba

podle chuti

mletý bílý pepř
chilli koření
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

na ozdobu

nať pórku

Postup přípravy

Mleté hovězí maso promícháme s majonézou, pepřem, solí a nasekanou chilli paprikou. Necháme odležet v chladu asi 30 minut.

Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Na